Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dobré partie medzi politikmi

Najsexi poslanec Róbert Kaliňák Zobraziť galériu (5)
Najsexi poslanec Róbert Kaliňák

BRATISLAVA - Sú bohatí, úspešní, ale čo je hlavné, voľní! Aj medzi našimi politikmi sa nájdu výhodné partie, ktoré by stálo za to zbaliť.

Stačí sa len vydať na lov a byť v správnej chvíli na správnom mieste. A môže byť váš! A už čoskoro môžete raňajkovať v jeho posteli.

Róbert Kaliňák (34)
podpredseda Smeru
Najsexi poslanec je aktívny v každom smere. Je bývalý podnikateľ a právnik. Má štyri reštaurácie, luxusný vozový park, majetok v hodnote asi 7 miliónov a k tomu ešte poslanecký plat. No ktorá by ho nechcela doma? Zapnite fantáziu, vymyslite si nejaký problém a ohláste sa v jeho poslaneckej kancelárii. Naša rada - vraj nemá rád blondínky.

Róbert Madej (24)
poslanec Smeru
Najmladší poslanec je veľmi ambiciózny mladý muž. Skončil právo a ak neurobí kariéru ako politik, mať doma právnika tiež nie je na zahodenie. Nejaký čas to už ťahá so sestrou svojho šéfa Fica, je však ešte primladý na to, aby sa viazal na trvalo. Ak by ste ho chceli zbaliť, bifľujte sa zákony, aby ste boli v obraze. Uprednostňuje totiž intelektuálske rozhovory.

Peter Muránsky (32)
poslanec KDH
Je srdcom a dušou oddaný kádehák. S liberálnymi názormi teda u neho nepochodíte. Ak vás bude do svojho bytu lákať na zbierku chrobákov, neľakajte sa. Muránsky ich totiž vášnivo zbiera a rád o nich rozpráva. Netají sa tým, že už pomýšľa aj na ženbu, len ešte nemá s kým. Tak kde je problém? Prečo by nemohol byť váš!

Daniel Lipšic (32)
minister spravodlivosti za KDH
Ak by ste sa rady zobúdzali vedľa tohto politika, treba sa poponáhľať. Pošepkáva sa, že Lipšic by sa mal onedlho oženiť so svojou priateľkou, moderátorkou TA3 Beatou Oravcovou. Zatiaľ je však slobodný, a tak Beata musí byť ostražitá. Lipšic má pred sebou sľubnú kariéru, ministerský plat a luxusný byt v centre Bratislavy. Rád má športové potápanie, takže kúpte si plutvy, šnorchel a odchyťte si ho niekde pod vodou.

František Mikloško (58)
poslanec KDH
Ak máte slabosť pre starších mužov, Mikloško by mohol byť ten správny tip. Zatiaľ ho žiadna žena neosedlala a to má mnohé výhody. Je povestný tým, že mu výdobytky techniky nič nehovoria. Nemá doma televízor, nepoužíva mobil, no mesačne mu na účet pribudne asi 70-tisíc. A tie by ste už vedeli utratiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu