Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Šaty Lady Gaga boli naozaj z hovädzieho mäsa, povedal návrhár

Lady Gaga v šatách z mäsa Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga v šatách z mäsa

NEW YORK - Americká speváčka Lady Gaga, ktorá sa pri preberaní cien MTV v noci na pondelok objavila na pódiu v šatách pripomínajúcich surové mäso, na sebe naozaj mala kusy hovädzieho. Dnes to s odvolaním sa na návrhára France Fernandeza, ktorý šaty vymyslel, uviedol denník USA Today.

Fernandez povedal, že hovädzie mäso objednal u rodinného mäsiara. Príprava mäsa, z ktorého mala Lady Gaga šaty, topánky aj kabelku, potom zabrala dva dni.

Denník New York Daily News urobil anketu medzi odborníkmi, aby odhadli, koľko mäsa bolo na módnu kreáciu spotrebovaného. Mäsiari z Manhattanu sa domnievajú, že speváčka na sebe musela mať aspoň desať kíl hovädzieho, aby z neho bolo možné zošiť podobné šaty.

Šaty zo surového mäsa sa stali jedným z najvýraznejších momentov odovzdávania cien MTV, ktorým Lady Gaga dominovala, keď získala osem ocenení. Módni kritici sa však nezhodli na tom, či podobný odev bol urážlivý alebo len hrozný.

Módny svet však predsa len prijal kontroverzný odev s istým nadhľadom. Skupina na ochranu práv zvierat PETA zaujala radikálnejšiu pozíciu. "Po nejakej dobe pod reflektormi to bude páchnuť ako hnijúce mäso, ktorým to tiež je, a pravdepodobne sa to bude hemžiť červami," oznámila serveru TMZ.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu