Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koniec Odsúdených: Medzi hercami to vrie... Kvôli peniazom!

Pre Petra Košiča a Juditu Hansman (naľavo) sú Odsúdené jediným seriálom, Gabriela Dzuríková má aj iné príjmy. Zobraziť galériu (5)
Pre Petra Košiča a Juditu Hansman (naľavo) sú Odsúdené jediným seriálom, Gabriela Dzuríková má aj iné príjmy.

BRATISLAVA – Nemajú to ľahké! Už dlhšie je známe, že seriál Odsúdené štartuje svoju poslednú sériu. Ako sa však blíži koniec nakrúcania, v zákulisí vzniká stále väčšie napätie. Za všetko môžu peniaze! Pre niektorých hercov bol totiž tento projekt jediným stabilným zdrojom príjmov.

Začiatok konca! V utorok odštartovala posledná séria Odsúdených, ktorou by sa mal seriál definitívne uzavrieť. Herci to vedia už dlhšiu dobu, napriek tomu s tým nie sú všetci zmierení. Je zrejme ťažké chodiť na nakrúcanie s tým, že ide o posledné časti.

„V kútiku duše mám pocit, že sa to ešte neskončí, že sa to predsa len potiahne ďalej,“ priznala nám napríklad Gabriela Dzuríková. Pritom jej môže byť ľúto len za seriálom, peniaze si vie zarobiť ešte aj v Ordinácii v ružovej záhrade, či v Mafstory.

Iným hercom však ide o budúcnosť. Jojkársky projekt je totiž ich jedinou stabilnou prácou. „Niektorí z toho naozaj nie sú nadšení. Napríklad pre Petra Kočiša, Juditu Hansman, či Annu Javorkovú to je jediný seriál, v ktorom hrajú. V zákulisí to kvôli tomu trochu vrie, herci by radi pokračovali,“ tvrdí náš zdroj.

Tomu sa ani netreba čudovať. V seriáloch ide totiž o nemalé peniaze. Tv Joj sa síce k honorárom v rámci Odsúdených nevyjadrila, nám sa však podarilo čo-to zistiť. Podľa našich informácií dostávajú účinkujúci 200 až 300 eur za jednu časť. Tí známejší aj o čosi viac - približne 500 €. Ak rátame s priemerom 250 eur za jeden diel, len za poslednú sériu (28 častí) zarobia herci 7000 eur na hlavu. A o takúto sumu teraz definitívne prídu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu