Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zakázané vášne v Odsúdených: Sex za ústnu vodu!

Dušan Cinkota a Zuzana Porubjaková prežijú horúce chvíle. Zobraziť galériu (7)
Dušan Cinkota a Zuzana Porubjaková prežijú horúce chvíle.

BRATISLAVA – Diel plný intimity! Tvorcovia Odsúdených opäť pritvrdili. Riaditeľovi väzenia Pavlovi Krížovi (49) hodili do náruče podriadenú, hercovi Dušanovi Cinkotovi (39) zasa trestankyňu Zuzanu Porubjakovú.

Ďalšie intímne scény! Po lesbických hrátkach v sprche a drsnej scéne s nohavičkami v ústach Eleny Podzámskej bude aj dnešný diel Odsúdených pikantný. Zvrhne sa to medzi dvomi rôznymi párikmi.

Sex väzenkyne Brendy (Zuzana Porubjaková) a majstra z dielne Holčíka (Dušan Cinkota) bude mať zakázanú príchuť. Intímny pomer medzi odsúdenými ženami a personálom je totiž neprípustný. Odsúdená však nutne potrebuje ústnu vodu a tak sa jej situácia vymkne spod kontroly... Za fľaštičku je ochotná ponúknuť svoje telo. 

Tvorcovia seriálu zamiešali kartami aj v prípade riaditeľa väznice Bíleka (Pavel Kříž) a jeho podriadenej Vrbovskej. U tohto páriku však bude mať sex nádych pomsty. Šéf zariadenia je totiž naštvaný, že sa kvôli nemu odmietla bacharka rozviesť, a tak jej z trucu opäť pomotá hlavu. Ako to celé dopadne, sa dozviete dnes večer na Jojke.

VIDEO: Zuzana Porubjaková a Dušan Cinkota si dohadujú sex.

 

 VIDEO:  Pavel Kříž zvádza svoju podriadenú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu