Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Vykašle sa Zuzana Hajdu na Jojku?

Moderátorka by sa pre reality show bez zaváhania vzdala kariéry na Slovensku. Zobraziť galériu (7)
Moderátorka by sa pre reality show bez zaváhania vzdala kariéry na Slovensku.

BRATISLAVA - Zajačie úmysly má moderátorka televízie JOJ Zuzana Hajdu (30). Nedávno sa zúčastnila na kastingu do jednej z najväčších reality show v Taliansku, kde hravo prevalcovala svojich súperov a postúpila do užšieho výberu.

Sympatická blondína z hlavnej večernej spravodajskej relácie Noviny by v prípade ďalšieho víťazstva bez otáľania hodila kariéru v Jojke za hlavu: ,,Bol by hriech takú šancu nevyužiť," hovorí. Zuzana Hajdu je v týchto dňoch na dovolenke na Sicílii spolu so svojím priateľom Carmelom (30). Do talianskej šou, založenej na súťažení a rôznych typoch ľudských pováh, ju prihlásili kamaráti. ,,Nakrúcali si ma na kameru. Veľa som rozprávala o svojej práci, ktorú robím na Slovensku a nakoniec si ma vybrali," hovorila Zuzana nadšene. O niekoľko týždňov bude bojovať o postup do finále. ,,Určite by som chcel ísť ďalej. Účasťou v takýchto programoch sa otvárajú veľké možnosti v miestnom šoubiznise. Keď postúpim, zostanem na Sicílii aj bývať. Bol by hriech nevyužiť to," dodala Hajdu.

Kým pre Zuzanu Hajdu by bolo účinkovanie v reality show výzvou, pre jej terajšieho zamestnávateľa - TV JOJ - by to bola, naopak, hotová pohroma: ,,Účasť v takomto programe a moderovanie hlavnej spravodajskej relácie je nezlučiteľné. Zuzane, samozrejme, nebudeme brániť v ceste za jej talianskym šťastím," jasne a nekompromisne tlmočil stanovisko Jojky jej hovorca Ľudovít Tóth. Martin Harvan

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu