Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bílá sa vrhla na Prachařa: A takto sa s ním bozkávala!

Lucie Bílá takto gratuľovala Jakubovi Prachařovi. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá takto gratuľovala Jakubovi Prachařovi.

BRATISLAVA – Šampanské, torta, vrúcne bozky a objatia! Tak vyzerala utorková narodeninová párty českého moderátora Jakuba Prachařa, ktorý s kolegami zo šou Česko Slovensko má talent oslávil svoje 27. narodeniny. Najlepší gratulant? Rozhodne Lucie Bílá (44)!

Po Krausovi oslavoval aj Prachař! Len nedávno si porotcovia a moderátori šou Česko Slovensko má talent užívali do skorých ranných hodín narodeninovú párty Jana Krausa a teraz sa im opäť naskytla možnosť spoločného žúrovania. Tvorcovia programu totiž pripravili tajnú oslavu moderátorovi Jakubovi Prachařovi, ktorý koncom augusta oslávil svoje 27. narodeniny.

Tentokrát sa žúru zúčastnila aj česká hudobná ikona Lucie Bílá, ktorá Krausovu párty mierne odignorovala. Jakubov žúr si však, paradoxne, užila najviac zo všetkých. Oslávencovi venovala niekoľko horúcich bozkov. A Jakubovi to evidentne vôbec nevadilo.

Kubo, ako ho volajú kamaráti, o oslave vôbec nevedel. Bol z nej mierne zaskočený. Keď mu začali kolegovia spievať Happy birthday, ostal v miernych rozpakoch. Vtedy mu Pyco pošepkal: "Ja ti úplne rozumiem, ani ja to nemám rád." Partia sa potom zabávala v jednom z najluxusnejších bratislavských hotelov do skorých ranných hodín.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu