Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Bílá odstavila hviezdu prvého Talentu: Grgajúci chlapec? Tak to teda nie!

Lucie Bílá a Patrik Leško. Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá a Patrik Leško.

BRATISLAVA – Neprešiel! Patrik Leško (10), ktorému pred dvomi rokmi ušlo finále Slovensko má Talent, chcel skúsiť šťastie aj tento rok - v medzinárodnom projekte. Nepresvedčil však porotkyňu Luciu Bílú (44). Dokonca bola šokovaná, že grgajúci chlapec je na Slovensku vlastne hviezdou.

Poriadne ju prekvapil! Porotkyňa Lucie Bílá nám prezradila, aké pocity zažívala na kastingoch k Česko Slovensko má Talent. Nepáčilo sa jej napríklad, že má hodnotiť spevákov, lebo sa jej to zdá nekolegiálne. Šokoval ju zas pán, ktorý na porotu vyplazil jazyk s tým, že ho má vraj najdlhší zo všetkých.

Prekvapením však boli pre českú speváčku aj detskí účinkujúci. Vtedy zareagovala nielen ako porotkyňa, ale aj ako žena a matka. „Niektorým deťom by som nedovolila, aby na pódiu robili to, čo robili,“ prezradila nám.

Otriasol ňou aj Patrik Leško, ktorý je na Slovensku známy ako grgajúci chlapec. Lucie však predtým o ňom nikdy nepočula. „Ja som ako mama a ako človek, ktorý to nemá rád, skrátka nemohla jeho grganie oceniť. Nepustila som ho ďalej. Potom som sa dozvedela, že on je tu hviezdou už od minulej súťaže. No podľa mňa by sa už mal začať venovať niečomu zmysluplnejšiemu,“ tvrdí Bílá. Čo si o jej rozhodnutí myslíte? Vy by ste Patrika posunuli ďalej? Vyjadrite sa v našej ankete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu