Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Schudnutá miss Amenová: Na svetovom finále zabojuje v priesvitnom!

Anna Amenová sa na celosvetovom finálovom kole predstaví v takejto róbe. Zobraziť galériu (10)
Anna Amenová sa na celosvetovom finálovom kole predstaví v takejto róbe.

BRATISLAVA/LAS VEGAS – Vo veľkom štýle! Včera večer sa v jednom z bratislavských klubov konala rozlúčková párty s úradujúcou Miss Universe SR Annou Amenovou (25). Tá už o pár dní odchádza do Las Vegas na celosvetovú súťaž krásy, kde sa predvedie v sexi róbe. V rozhovore pre Topky TV prezradila, ako prebiehali jej prípravy!

Čas sa kráti! Celosvetové kolo súťaže krásy je naplánované na posledný augustový týždeň, takže Anna Amenová pomaly končí s prípravami. Okrem toho, že si nechala vylepšiť pleť a vlasy, bezpochyby zažiari aj v netradičnej róbe. Blondínkine prsia schová korzet v tvare srdca so slovenským znakom, nohy odhalí transparentná sukňa. Aby však celý svet nevidel jej nahý zadok, Anna sa poistí minisukňou.

Rodáčka z Bratislavy plánovala pred finále svoju štíhlu postavu ešte viac vylepšiť. „Chcela som, ale nepodarilo sa mi to,“ prezradila v rozhovore misska, pričom dodala, že plány jej skrížila choroba. Avšak stres a zdravotné komplikácie sa podpísali pod to, že nakoniec jej postava naozaj pôsobí chudšie.

Misska má jasno aj v tom, čím môže odborníkov zaujať. „Možno celkovou charizmou, slovanským výzorom,“ povedala, pričom dodala, že bodovať by mohla aj pri promenáde v plavkách. Nechajme sa teda prekvapiť, či jej štíhla figúra naozaj zaujme. 

Ak chcete vedieť, čo všetko si Anna so sebou na svetové finále berie, čítajte TU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Annou Amenovou o prípravách na celosvetové finálové kolo súťaže krásy.



Anna Amenová - rozlucka pred miss universe


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu