Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

AUDIO Banášovej výkon podľa odborníka: Tento hit spievať nemala!

Adele to ide s mikrofónom dobre, spev však ešte musí trénovať. Zobraziť galériu (3)
Adele to ide s mikrofónom dobre, spev však ešte musí trénovať.

BRATISLAVA – Trapas?! Adela Banášová (29) sa na chvíľu vžila do úlohy speváčky a naspievala s Jankom Ledeckým jeho hit Proklínám v novom šate. Hlasový pedagóg Jaroslav Žigo (52) zhodnotil jej prejav.

Moderátorka má na konte už dve piesne! Adela Banášová naspievala duet Obyčajné slová s Tomášom Bezdedom a hit Proklínám s Jankom Ledeckým. „Bol to jeho nápad, tak som si hovorila, že musí rátať so všetkým,“ zhodnotila svoje spevácke kvality blondínka.

My sme o vyjadrenie k jej spevu požiadali hlasového pedagóga Jaroslava Žiga, ktorý spolupracuje aj so superstaristom Mirom Šmajdom. „Napriek tomu, že je Adelino spievanie začiatočnícke, neisté a výrazovo akoby detské, myslím si, že v jej hlase a prejave sú dispozície spievať príjemne a zaujímavo,“ tvrdí Žigo.

Táto konkrétna pieseň však podľa neho Banášovej vôbec nesadla. „Táto hlasová poloha nie je primeraná jej hlasovým možnostiam,“ vyjadril svoj názor odborník. V jeho očiach však Adela nie je strateným prípadom. „Pokiaľ by na sebe popracovala, najmä na technike, čím by nadobudla spevácku istotu a sebavedomie, aké má pri moderovaní, mohla by sa uplatniť aj ako speváčka,“ uzavrel tému Žigo. Čo si myslíte o Adelinom speve vy? Názor môžete vyjadriť v ankete.

 

AUDIO: Adela Banášová spieva s Jankom Ledeckým hit Proklínám.



Adela Banášová a Janek Ledecký - Proklínám


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu