Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Matthew Perry ako sebecký hlupák: Hrám sám seba!

Matthew Perry Zobraziť galériu (6)
Matthew Perry

LOS ANGELES - Herec Matthew Perry (40), ktorý sa po celom svete preslávil ako Chandler zo seriálu Priatelia, sa vracia do televízie v novom projekte. V ňom má podľa svojich slov úlohu, ktorá je mu dôverne známa. Ide o sebeckého hlupáka!

Ako informovala agentúra Reuters, v novom sitcome Mr Sunshine hrá Perry Bena Donovana, výstredného dobyvateľa žien a manažéra rušnej športovej arény. Seriál, ktorý by mala stanica ABC odpremiérovať začiatkom budúceho roka, herec sám pomáhal napísať a produkovať.

"Táto postava, to som ja pred piatimi rokmi, než som dozrel," povedal Perry novinárom. "Dokonale rozumiem tomuto typu sebeckého chlapíka, ktorý sa snaží viesť lepší život a je úplne zmätený, keď mu ľudia hovoria, že cesta k lepšiemu životu vedie cez príjemnejšie správanie sa k ostatným," dodal.

Perry, ktorý v auguste oslávi 41 rokov, podstúpil v rokoch 1997 a 2001 dve odvykacie kúry zo závislosti na alkohole a liekoch na predpis. Od roku 2004, kedy skončilo natáčanie seriálu Priatelia, hral Perry v niekoľkých filmoch a mal tiež hlavnú úlohu v dramatickom seriáli Studio 60. Odštartovať po seriáli Priatelia takú úspešnú kariéru, ako má jeho kolegyňa Jennifer Anistonová, sa mu ale zatiaľ nepodarilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu