Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Janet Jackson v korzete a nohavičkách: Nie je na to pristará?!

Janet Jackson zaujala kostýmom v štýle o polovicu mladšej sexice Zobraziť galériu (7)
Janet Jackson zaujala kostýmom v štýle o polovicu mladšej sexice

NEW ORLEANS – Dráždivým sci-fi outfitom zostáva verná! Hoci má americká speváčka Janet Jackson dávno po štyridsiatke, na pódiu ešte stále nepatrí medzi ostýchavé dámy. Nad jej kreáciou bez nohavíc však niektorí fanúšikovia už dvíhajú obočie - rozkrok v gaťkách ukazujú predsa o polovicu mladšie!

Nablýskaná a s imidžom ako z budúcnosti! V takom štýle sa čokoládová hviezda predviedla hneď v prvú noc hudobného festivalu Essence 2010 v New Orleans. No aj keď sa so štíhlou figúrou a vypracovanými rukami zďaleka neradila medzi vykopávky, odvážnym kostýmom pripomínala šatník kolegýň z úplne inej vekovej kategórie. V takých kúskoch totiž zvyknú na javisku pobehovať sexi dvadsiatky - Rihanna, Lady Gaga a najnovšie už aj tínedžerka Miley Cyrus!

Futuristický korzet, nohavičky s flitrami, sieťované pančuchy a čižmy po kolená – tým všetkým sa Janet pokúsila omladnúť o celé desaťročie. K iskrivému zovňajšku však prispela vlastnou vyšportovanou postavičkou. Zdá sa, že po rokoch trápenia konečne dosiahla stabilnú váhu.

O svojich skúsenostiach s diétami, o prejedaní sa pod tlakom emócii či o desivom kolísaní hmotnosti sa popová speváčka rozhodla podeliť s verejnosťou. Napísala totiž knihu s názvom True You, ktorá zachytáva jej život už od útleho detstva. Ako však na margo svojho diela prezradila, nepôjde o žiaden životopisný kúsok: „Nie je to autobiografia. Rozpráva anekdoty o mojom živote, odkedy som bola dieťaťom až po súčasnosť.“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu