Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Edlingerová s cucflekom!

Daniela Edlingerová Zobraziť galériu (2)
Daniela Edlingerová

BRATISLAVA - Víťazka Miliónového tanca Daniela Edlingerová (19) sa na nedávnej akcii venovanej postihnutým deťom objavila s poriadnym cucflekom na krku! Autorom tohto "diela" nie je nik iný ako jej nový frajer Jaroslav Švajtnar (20).

Svoj nový objav odhalila Dada až po skončení tanečnej súťaže údajne preto, lebo svojho milenca chcela chrániť pred médiami: "Nechcela som náš vzťah zverejniť pred finálovým večerom," hovorí talentovaná Banskobystričanka.

S mladíkom ju spájajú rovnaké záujmy, veď sympatický Bratislavčan sa venuje organizovaniu hudobných podujatí a koncertov. "Máme toho veľa spoločného," zdôrazňuje miliónová tanečnica, ktorá sa na spomínanej charitatívnej akcii v Bratislave objavila s dôkazom lásky na svojom krku. Dada modrinu vôbec nezakrývala a prítomným ju bez ostychu vystavovala na obdiv.

Zdá sa, že plavovláske sa po zisku titulu miliónovej tanečnice naozaj darí. Okrem peňazí, sľubnej kariéry, nového priateľa a mesačného štipendia na Broadwayi získala od sponzorov aj športový kabriolet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu