Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Takto sa bozkáva prvá slovenská superstar!

Katka sa s Mirom bozkáva na móle. Zobraziť galériu (13)
Katka sa s Mirom bozkáva na móle.

BRATISLAVA - Potvrdené! Až po uši sú zamilovaní slovenská superstar Katka Koščová (23) a spevák Miro Jaroš (27). To, čo sa už dlhší čas šepkalo o ich vzťahu, je teraz aj dokázané. Katka a Miro sú skutočne zaľúbení. Potvrdilo sa to v stredu večer, keď spolu randili v lodenici v bratislavskom Vlčom hrdle. A fotograf Nového Času ich romantické stretnutie zachytil.

Streda 20.30 hod. Posledné lúče zapadajúceho slnka sa pomaly odrážajú od hladiny Dunaja. Po nábreží sa ruka v ruke prechádzajú Katka Koščová a Miro Jaroš. Obaja sa hlasno smejú a pri rozprávaní si skáču do reči. Chvíľami sa zastavia, vychutnávajú spoločné príjemné chvíle. Hladia si ruky, nežne sa dotýkajú i bozkávajú.

Párik sa usadí na brehu - Katka sa chrbtom opiera o Mirovu hruď. Dvojica ani teraz neprestáva v nežnostiach. Párik sa potom rozhodne zájsť do neďalekej reštaurácie. Aj tu si mladí zaľúbenci bez ostychu vzájomne vyznávajú lásku. Teraz už Katka a Miro svoj vzťah zaprieť nemôžu. Fotografie ich usvedčili... Prvá slovenská superstar a finalista speváckej megašou sú zaľúbení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu