Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vydesená Salma Hayek: Vrieskala ako hysterka!

Salma Hayek v záchvate paniky pri pohľade na živého hada Zobraziť galériu (21)
Salma Hayek v záchvate paniky pri pohľade na živého hada

LOS ANGELES – Obrovské zdesenie a hotová panika! Hoci americká sexica Salma Hayek (43) väčšinou pôsobí ako distingvovaná dáma, aj ona dokáže vyrobiť poriadne dramatickú scénu. Pozrite, ako ju pred televíznymi kamerami vyplašil živý had – jačala ako zmyslov zbavená!

Vydesená na smrť! Presne tak skončila jedna z najsexi hollywoodskych mamičiek, ktorá v strede pracovného týždňa zavítala do televíznej šou s názvom Extra. Spolu s herečkami Mayou Rudolph a Mariou Bello prišla predstaviť ich spoločnú zbrusu novú snímku Grown Ups. Treba uznať, že Salma v krátkych modrých šatách vyzerala spomedzi všetkých dám najúchvatnejšie. Ale len dovtedy, kým nezbadala nečakanú návštevu – živého plaza!

Okamihy hrôzy! Tie prežívala herecká hviezda pri pohľade na hada, ktorý z ničoho nič zavítal na natáčanie. To sa konalo v prírodnom prostredí s krásnou scenériou, takže sa tomu v konečnom dôsledku ani nemožno čudovať. Salmu, ktorá inštinktívne vyskočila na stoličku, však ovládla panika. Na krkolomných podpätkoch sa cez operadlo štverala až na plecia svojej kolegyne a zúfalo kričala: „Nieeeeeeee! Urobte niekto niečo!“

Po skončení interview sa Maria a Maya snažili pre divákov objasniť, aká kreatúra ich vlastne vystrašila: „Bolo to ako pytón. Bolo to hrubé a malo to takúto hlavu – ako kobra!“ vysvetľovala Maria gestikulujúc rukami. A aby toho zveličovania nebolo málo, zažartovala si aj na účet samotnej Salmy – tá vraj okamžite nasadla na lietadlo!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu