Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Krásavica Marisa Miller pózovala s kamarátkami: Nahá!

Marisa Miller a Maja Latinovic Zobraziť galériu (7)
Marisa Miller a Maja Latinovic

LONDÝN – Nie jedna, ale hneď niekoľko zvodných žien! Takýto pohľad si mohli vychutnať všetci čitatelia magazínu GQ. Šestica krásavíc v prvej línii s modelkou Marisou Miller (31) zhodila oblečenie a ukázala svoje vnady takmer naostro. A ten pohľad veru stál za to!

Takmer úplne nahé! Plyšový medvedík či strategicky umiestnené ruky – len to skrývalo poprsie viacerých obnažených modeliek. Časopis GQ si totiž zaumienil, že svojim čitateľom predstaví nastávajúcu generáciu supermodeliek – samozrejme veľmi minimalisticky odetých. Zdá sa totiž, že všetky zabudli na dobrú výchovu a neváhali predviesť vnady, ktoré im matka príroda nadelila!

Modelky Marisa Miller, Liliana Dominguez, Maja Latinovic, Michelle Alves, Tiiu Kuik a Michelle Buswell sa predviedli naozaj v celej svojej kráse. Ťažko povedať, ktorá z nich je tá najzvodnejšia...

Marisa Miller stavila sa svoju silnú stránku, objektívu ponúka sexi guľatý zadok a dokázala, že nie nadarmo je jedným z tých najobľúbenejších anjelov firmy Victoria´s Secret. Ani ostatné krásky sa však nenechali zahanbiť! Michelle Alves si namiesto podprsenky na hruď pritlačila plyšového medvedíka. Tiiu Kuik postačila za zachovanie cudnosti aj vlastná paža, rovnako ako exotickej Maji Latinovic. Ako najostýchavejšie sa ukázali Liliana Dominguez a Michelle Buswell – tie totiž svoje poprsie radšej nechali skryté. Aj tak však majú ich fotografie od slušných poriadne ďaleko!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu