Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Sexica Diana Ross: Táto žena má skoro sedemdesiat!

Diana Ross Zobraziť galériu (8)
Diana Ross

ATLANTIC CITY – Hlboký výstrih a poriadny rozparok! Speváčka Diana Ross (66) už má dvadsiatku aj tridsiatku dávno za sebou, ale s poriadne vyzývavými šatami nemá problém. Na svoj vek totiž vyzerá doslova neuveriteľne!

Objavila sérum mladosti! Normálne ženy blížiace sa k sedemdesiatke sa venujú krížovkám či vareniu, ale Diane to stále najviac svedčí na pódiu. A keď už naň ide, tak určite nie len tak. Vyzývavé trblietavé šaty, vysokánske topánky a dokonalý mejkap, tak sa predviedla fanúšikom pri koncerte v Atlantic City. A doslova im zobrala dych!

Dokonalá nebola len jej vizáž, ale aj spev. Čokoládová diva dokázala, že v žiadnom prípade nepatrí do starého železa a nikto jej nebude skákať po hlave – ani jej vlastní fanúšikovia. Muž, ktorý nestihol začiatok šou, sa snažil dostať k svojmu sedadlu a tak zakrýval výhľad ostatným divákom. Ak si však myslel, že mu to len tak prejde, poriadne sa mýlil! „Počkať, počkať, počkať, prestaňte hrať,“ umlčala kapelu Diana a oneskorenca si poriadne podala. „Nemôžete len tak kráčať pred ľuďmi. Dokonca ani v New Yorku nie. Musíte počkať na prerušenie.“ Úbohý muž si sadol na svoje miesto ako zmoknuté kura a ostatní fanúšikovia Dianin čin odmenili obrovským aplauzom.

A aký je jej recept na krásu? Kto by si myslel, že za skvelú postavu vďačí speváčka hodinám tvrdého tréningu či jóge, mýli sa. Za skvelé telo totiž vďačí obyčajným domácim prácam. „Upratovanie je skvelý odbúravač stresu a udržuje moje telo pevné,“ prezradila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu