Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Harry Potter s telom Ronalda? „Tehličky“ sú už na ceste!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (10)
Daniel Radcliffe

LOS ANGELES – Ďalší sexsymbol na obzore? Zdá sa, že z malého čarodejníka vyrástol dospelý muž, ktorý stojí o obdivné pohľady žien. Daniel Radcliffe (20) sa totiž už čoskoro vyzlečie – a tentoraz chce, aby sa dámy v hľadisku mali naozaj na čo pozerať!

Plachý Harry Potter je v jeho živote minulosťou! Britský mladík, ktorému táto rola priniesla nielen slávu, ale aj slušný balík peňazí, totiž konečne dospel. Čochvíľa sa opäť objaví na doskách, ktoré znamenajú svet, pričom sklamať nechce predovšetkým ženské publikum. V muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying sa ako umývač okien plánuje blysnúť namakaným telom!

Podnety na to, ako vytvarovať ochabnutú postavu, vraj Daniel hľadá u tých najpovolanejších – vrcholových športovcov. Hercovi totiž do oka padol hrudník portugalského futbalistu Cristiana Ronalda. A odvtedy robí všetko pre to, aby sa o pár týždňov mohol s dobre stavaným telom pochváliť aj on sám!

„Daniel chce úplne premodelovať svoje telo a vzal si Ronalda za svoju inšpiráciu,“ prezradil zdroj britským novinám The Sun. Ten zároveň načrtol, ktorá časť pekne tvarovanej postavy futbalistu sa Danielovi páči najviac: „Závidí mu vyrysované svalstvo a dúfa, že raz bude mať podobné tehličky na bruchu.“ Spomínaný denník na svojich stránkach ďalej píše, že fantasy hrdina podriaďuje svojmu novému fitnes režimu úplne všetko – prestal piť alkohol, vzdal sa cigariet a dokonca si prísne stráži aj to, čo vloží do úst. Dúfajme, že sa takýmto spôsobom príliš nevyhladuje. Veď len za posledný mesiac už stihol zhodiť vyše šesť kilogramov!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu