Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Znechutená Mórová: Už mi nič nepomôže!

Vlado Kobielsky, Diana Mórová a Tony Moisés Zobraziť galériu (8)
Vlado Kobielsky, Diana Mórová a Tony Moisés

BRATISLAVA – Boj o sympatie! Tanečnú súťaž Showdance včera opustil herec Vladimír Kobielsky (34). V rozhovore pre TOPKY TV priznal, že z prehry nie je nešťastný. Herečka Diana Mórová (40) v porovnaní s ním však nedokázala zakryť sklamanie. Ako sa z jej slov zdá, je zmierená s tým, že súťaž nemá šancu vyhrať. A to ani napriek tomu, že podáva skvelé výkony. Ľudia ju nechcú.

Vyhrala profesionalita nad zábavou! Herečka si je vedomá toho, že ju diváci nemajú príliš radi. Včera to potvrdili aj slová porotcu Tonyho Moisésa. „Máš tú nevýhodu, že si vždy dokonalá. Ľudia čakajú, kedy tá Mórová zakopne,“ povedal, pričom neskôr dodal, že mu už zhruba pätnásť ľudí povedalo, aby Dianu spolu s ostatnými porotcami vyhodil. On ju však poslal do finále.

Tieto jeho slová ale Dianu veľmi nepotešili. „Ako ste videli, ja sa môžem aj na hlavu postaviť. Aj keby som spravila dvojité salto, tak mi to nepomôže,“ povedala nám po skončení prenosu Mórová, pričom narážala na to, že v očiach divákov má viac sympatií Zuzana Mauréry či Kobielsky.

Ten bol však očividne s vyhadzovom zmierený. Zrejme aj preto, že sa bude môcť konečne venovať rodine. Práve jeho syn mu často hovoril, aby sa od poroty vypýtal domov. „Tak dnes som to nemusel robiť,“ poznamenal včera so smiechom.

Finálové kolo bude teda vyslovene dámskou záležitosťou. O víťazstvo sa „pobijú“ Diana Mórová a Zuzana Mauréry. Nechajme sa prekvapiť, ako to celé nakoniec dopadne.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Vladimírom Kobielskym, ktorý súťaž opustil.

Sledujte TOPKY TV: Aj Diana Mórová to mala v súťaži nahnuté



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu