Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bukovský z Telerána rýpe do Wagnerovej: Správaš sa ako pubertiačka!

Linda Wagnerová  a doktor Igor Bukovský Zobraziť galériu (5)
Linda Wagnerová a doktor Igor Bukovský

BRATISLAVA – Je nevyzretá! Moderátorka markizáckeho Telerána Linda Wagnerová vo svojich dvadsiatich štyroch rokoch zaskočila svojím správaním hosťa rannej relácie - doktora Igora Bukovského (43).

Hoci má Linda Wagnerová so svojím kolegom Milanom Zimnýkovalom za sebou iba druhé vysielanie Telerána, na ich hlavy sa neustále valí lavína kritiky. Okrem nespokojných divákov im dokonca vraj kvôli neprofesionálnemu prístupu odmietali prísť hostia do relácie.

V súvislosti s touto situáciou oslovili topky.sk doktora Igora Bukovského, špecialistu na výživu, ktorý sa pravidelne objavuje v Teleráne. Zaujímalo nás, aký mal pocit z komunikácie s novou moderátorskou dvojicou. Chceli sme tiež vedieť, či aj on patrí k tým, ktorí odmietli pozvanie. „Nemám potrebu demonštrovať svoj názor a vplyv tým, že by som odmietol účinkovať v Teleráne, pretože o ďalšom osude novej moderátorky musí rozhodnúť televízia Markíza. A asi aj Linda Wagnerová sama,“ vyjadril sa Bukovský.

Neodpustil si však napomenutie plavovlásky. Tá totiž počas rozhovoru s ním v prvom vysielaní vybuchla smiechom, keď použil slovo spermie. „Reakcia moderátorky na moju správu z výskumu reprodukčného zdravia bola mierne adolescentná,“ priznal hosť Telerána, ktorého to vraj v podstate nevyrušilo, lebo je už zvyknutý z kontaktu s ľuďmi na všeličo. Ako sa zdá, Linda by mala zrejme ešte dozrieť, alebo si jednoducho uvedomiť, že profesionálny moderátor by mal vedieť potláčať niektoré svoje reakcie pred kamerami.

Viac článkov o tejto téme:

Vzbura v Teleráne: K Wagnerovej a Juniorovi nechcú chodiť hostia!

Nespokojní diváci Telerána: Katastrofálna premiéra Wagnerovej a Zimnýkovala!

Vzbura divákov kvôli Hospodárovej: Markíza musela meniť plany... A toto je vysledok!

Hospodárovú a Dvorského už v Teleráne neuvidíme: Títo ich odstavili!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu