Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Miliónový tanec: Dobravu Škvaridlovú vydierajú!

Dobrava Škvaridlová Zobraziť galériu (3)
Dobrava Škvaridlová

BRATISLAVA - Finalistku reality show TV JOJ Miliónový tanec Dobravu Škvaridlovú (25) čaká peklo na zemi! Tým sa jej vyhráža mladík, ktorý mal pred rokom kompletne zrekonštruovať jej bratislavský byt. Tanečnica mu za sfušovanú a nedokončenú prácu odmietla zaplatiť časť dohodnutej odmeny, on ju však teraz začal opäť nechutne vydierať.

"V esemeske, ktorá mi prednedávnom prišla, stálo, že by som mohla myslieť na akési nevyrovnané účty," spomína si Dobrava. V tej chvíli netušila, o čo ide. Na druhý deň jej však už bolo všetko jasné: v ďalšej SMS sa anonym predstavil ako ten, čo jej robil byt, a ktorému ešte visí prachy.

"Bol to Milan, kamarátov známy. Zavolala som mu, aby sme si všetko ešte raz vysvetlili. Práce, ktoré mal v mojom byte urobiť za dva mesiace, nedokončil ani za pol roka. A to, čo stihol, poriadne odflákol," vysvetľuje Dobrava pobúrene. Na dokončenie rekonštrukcie si napokon musela najať inú firmu. Milanovi časť sumy, ktorú mal zinkasovať po odovzdaní všetkých dohodnutých prác, odmietla vyplatiť. Ten sa jej teraz vyhráža. "Bojím sa, že mi ublíži," dodala zúfalá finalistka Miliónového tanca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu