Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Zvodná Amanda Seyfried: Má postavičku ako presýpacie hodiny!

Amanda Seyfried Zobraziť galériu (6)
Amanda Seyfried

LOS ANGELES - To je ale kus! Vychádzajúca hviezda hollywoodskeho neba, Amanda Seyfried (24), predviedla svoje erotické krivky - a má veru byť na čo hrdá. Angelina, Meagan, konkurencia vám rastie priamo pred nosom!

Krv a mlieko! Málokedy sa vo svete šoubiznisu objaví herečka s takými oblinami, aké má Amanda Seyfried. Plné prsia, tenučký pás a zvodné boky - pri pohľade na túto postavičku nejednému mužovi vyschne v ústach od vzrušenia a nejednej žene od závisti.

Že bezchybnú postavu však mladá herečka tvrdo platí. Ako sama priznáva, stojí ju nemálo odriekania: "Keby som nebehala a necvičila, nikdy by som nebola takáto chudá,"

bez problémov priznáva hviezdička muzikálu Mamma Mia. "Je to zvrátené, ale inak by som nedostávala roly. Myslím, že keby som bola len o trošku väčšia, úlohu v Mamma Mii by som asi nedostala."

Amanda Seyfried vyniká nielen v nahých scénach, ale aj v hudbe - a to nie iba ako speváčka. Na soundtracku k filmu Dear John sa objaví aj pieseň, ktorú sama zložila. "Bola to šťastná nehoda. Režisér mi povedal, aby som si priniesla na natáčanie gitaru a skončilo to tak, že som spievala svoju pesničku," prezradila. Režisérovi sa tak zapáčila, že skončila vo filme. Zdá sa, že Amanda je nielen krásna, ale aj talentovaná!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu