Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Parišková: Na OTA sa vychystala, ale nedorazila! Vieme, čo sa stalo!

Aneta Parišková spolu so synom Danielkom. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková spolu so synom Danielkom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Takto si večer nepredstavovala! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (36) sa na odovzdávanie ocenení OTO 2009 dôsledne pripravovala. Nechala si spraviť vlasy, make-up a v zálohe mala nachystané dve róby. Nakoniec však na žúr nedorazila. Topky.sk poznajú dôvod.

Plavovláska Aneta Dočekalová-Parišková bola jednou z mála osobností, ktoré sa na prestížnom odovzdávaní sošiek OTO nezúčastnili. Hoci mala v pláne prísť do novej budovy SND, na poslednú chvíľu to musela zrušiť.

„Všetko už bolo nachystané. Mejkap i vlasy som mala pripravené. Dokonca som si vyberala z dvoch šiat. Bohužiaľ však Danielko ochorel,“ smutne priznala moderátorka, ktorá pri takmer dvojročnom synčekovi strávila celú noc.

„Mal vysokú teplotu aj hnačky. Do rána neustále vracal. Takého chorého som ho asi ešte ani nevidela,“ prezradila Parišková. Pred zábavou teda uprednostnila materské povinnosti. „Chcela som ísť. Tešila som sa, že tam stretnem známych, čo som dlho nevidela. Ale čo narobím. Človek si nevyberie. Aj tak som mala ráno také opuchnuté oči, ako keby som žúrovala,“ dodala s úsmevom blondínka, ktorá anketu sledovala „jedným očkom“ aspoň v televízii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu