Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi misska Ováriová: Toto sú najdrahšie prsia Slovenska!

Sabina Ovariová Zobraziť galériu (12)
Sabina Ovariová

BRATISLAVA – Má sa čím pochváliť! Misska Sabina Ovariová (19) má za sebou úspešnú reprezentáciu našej krajiny na svetových súťažiach krásy. Okrem zisku prestížnych titulov sa však môže pýšiť aj niečím iným. Prsiami, ktoré rozhodne patria k tým najdrahším na Slovensku!

Krása ocenená odborníkmi! V lete minulého roka získala tmavovláska titul Miss Seven Continents 2009 a následne na to zvíťazila aj v súťaži Miss Model of the World 2009. Vďaka týmto titulom sa Sabina stala modelkou s tou najlepšou postavou na svete.

Misska sa netají tým, že k víťazstvu jej dopomohli plastické operácie. Väčšie prsia si prvýkrát nechala urobiť v sedemnástich rokoch. Odvtedy už má za sebou ďalšie dva zákroky. Ten posledný absolvovala len prednedávnom.

Ako sme sa od Sabiny ďalej dozvedeli, kozmetické úpravy ju vyšli pekne draho. „Jedná sa o tri plastické operácie. Dávala som si ich robiť na prestížnej klinike v Brne.  Ich cena sa dokopy vyšplhala na približne 10 tisíc €,“ prezradila tmavovláska, ktorá na svojich čerstvých "päťkách" ešte stále nosí špeciálnu podprsenku. 

Keďže modelka po troch zákrokoch zakotvila na veľkosti číslo päť, zaujímalo nás, či už bola táto úprava posledná. „Teraz ešte neviem. No nevylučujem, že to v budúcnosti ešte vylepším,“ povedala s tajomným úsmevom. 

Ak by si však náhodou robili páni na Sabinine dokonalé a vylepšené telo, mali by si nechať zájsť chuť. Tmavovláska je totiž rok a pol šťastne zadaná. Jej krivky patria priateľovi Milanovi.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu