Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hospitalizovaná Etta James: Má otravu krvi

Etta James
Etta James

LOS ANGELES - Americkú soulovú speváčku Ettu James hospitalizovali v južnej Kalifornii pre nebezpečnú infekciu septikémiu, teda otravu krvi. Informoval o tom jej syn Donto, ktorý uviedol, že 72-ročná speváčka sa nachádza už niekoľko dní v Riverside Community Hospital.

Otravu krvi podľa lekárov zapríčinila infekcia močových ciest. Podľa Donta Jamesa je v súčasnosti jeho mama z najhoršieho vonku a čoskoro by ju mali z nemocnice prepustiť. Interpretka hitu At Last nastúpila začiatkom roka na odvykací program, ktorý ju mal zbaviť závislosti od liekov proti bolesti. Po zhoršení zdravotného stavu bola ale liečba prerušená.

Držiteľka štyroch cien Grammy mala v sedemdesiatych rokoch minulého storočia problémy s heroínom. Okrem toho, že od neho bola spoločne s manželom závislá, za prechovávanie tejto drogy si 10 rokov posedela za mrežami. Závislosti od heroínu sa však nezbavila ani v osemdesiatych rokoch. Definitívne jej pomohlo až liečenie v roku 1988 v kalifornskom Betty Ford Center v Palm Springs. V roku 2008 zmapoval kariéru Etty James i ďalších hudobníkov združených v Chess Records režisér Darnell Martin v hollywoodskom filme Cadillac Records. Ettu James v ňom stvárnila speváčka Beyoncé.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu