Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Chlípny Tiger Woods: Tomuto telu neodolal!

Jaimee Grubbs Zobraziť galériu (3)
Jaimee Grubbs

LOS ANGELES – Takto ho dostala! Jedna z mnohých mileniek Tigera Woodsa odhalila svoje telo celému svetu. A treba povedať, že Jaimee Grubbs (24) veru v sexi plavkách vyzerá naozaj na zahryznutie. Nečudo, že sa Tiger neovládol!

Na Tigerovej nevere si založila kariéru! Ešte pred pár mesiacmi nikto o tejto kráske ani nechyroval a dnes sa o ňu bijú pánske magazíny. Pre Maxim sa už vyzliekla, teraz je na rade Ralph. A snímky slávnej milenky, ktoré sa objavili na niekoľkých stranách jeho najnovšieho vydania, naozaj stoja za to. Hoci golfistovu neveru neospravedlňujú, aspoň ju vysvetľujú. Jaimee sa záujem médií naozaj vyplatil a dnes si užíva svojich 15 minút slávy. A hoci za ňu vďačí Američanovi, v rozhovore priznala, že miluje austrálskych mužov. Úbohý Tiger nemohol vedieť, že práve ona mu zasadí jeden z najzdrvujúcejších úderov zverejnením ich telefonickej komunikácie. Žeby sa v krásnom tele skrývala zákerná zmija?

Zverejnený telefonický odkaz od Tigera pre Jamiee si vypočulo už viac ako 500 tisíc ľudí!



Tiger Woods sa s Jaimee zoznámil v Las Vegas. Mala vtedy 21 rokov a pracovala ako čašníčka. Hovorí sa, že čo sa stane v Las Vegas tam aj zostane. V tomto prípade však určite nešlo len o jednonočný „úlet“. Ich pomer trval asi 31 mesiacov a šikovná Jaimee si počas neho odložila množstvo dôkazového materiálu. Azda najznámejší je Tigerov odkaz o tom, že jeho manželka možno vie o jeho milenke, a tak si má Jaimee dávať pozor. Nuž, priamo žene ho síce neprezradila, ale všetkým ostatným áno!

O tom kde sa Tiger Woods momentálne ukrýva, si prečítajte tu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu