Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zmlátený Cristovao: Takto mu doriadili tvár!

Ben Cristovao niekoľko hodín po útoku. Zobraziť galériu (7)
Ben Cristovao niekoľko hodín po útoku.

PRAHA - Nezosypal sa! Ben Cristovao (22) dostal v pondelok večer poriadnu „nakladačku“, no v utorok ráno už sedel v televíznom štúdiu. Na jeho tvári boli aj napriek mejkapu viditeľné modriny.

Znovu sa stretol s rasizmom! Ako sme už informovali, Ben Cristovao sa v pondelok večer v Prahe stal terčom útoku skupinky, ktorá jednoducho netoleruje farbu jeho pokožky. Ujmu utrpelo jeho koleno a hlavne tvár.

Niekoľko hodín po bitke sa Ben ukázal ako hosť v rannom vysielaní televízie Nova. A jeho tvár doslova hýrila farbami! Modrina na čele, podliatina pod okom, opuchnutá pera - to všetko nedokázal mejkap prekryť.

Mladý spevák napriek tomu celú situáciu zľahčoval. Priamo v štúdiu síce napadnutie nekomentoval, no mimo kamier napísal svojim fanúšikom prostredníctvom internetu. „Takže, práve som v zákulisí a mám ešte zo včera domlátenú tvár od náckov. Ak blicujete a nie ste v škole, pozrite si Novu a zasmejte sa,“ zľahčoval svoje zranenia. V živom vysielaní sa mu však s opuchnutými perami a lícom smialo dosť namáhavo. Napriek tomu vraj útočníkov žalovať nemieni.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu