Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Strašiaky do maku: Tieto celebrity sa v roku 2009 obliekali najhoršie!

Známe tváre v nevkusných outfitoch Zobraziť galériu (18)
Známe tváre v nevkusných outfitoch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pri výbere outfitov šliapali poriadne vedľa! Prinášame vám zostavu dám, ktoré v uplynulom roku vďaka svojim kreáciám šokovali alebo boli, prinajmenšom, na smiech. Tieto známe tváre na červenom koberci "hviezdili" ako módne katastrofy!

Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Absolútne prvenstvo medzi smoliarkami v oblasti módy zaslúžene získala austrálska herečka Cate Blanchett (40). O nelichotivý ortieľ sa sama sebe postarala v septembri, keď na červený koberec dorazila v šatách s odhaleným ramenom, ktoré jej krajčírka zrejme ušila z babkinej deky alebo odhodeného starého koberca. Pestrofarebné štvorce v tomto prípade nezachránili ani čierne volány a outfit doteraz vyvoláva množstvo škodoradostných úsmevov.
Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Mieru vo farbách minulý rok neodhadla ani britská herecká hviezda Tilda Swinton (49), ktorá sa v spoločnosti objavila v podivuhodnej zástere s bielym lemom. Pod tú ešte dokázala zmestiť čipkovaný top bohato zdobený trblietkami a flitrami - a pohroma bola na svete! Dobre nedopadol ani jej pokus o eleganciu v snehobielom nohavicovom kostýme a lodičkách rovnakej farby. Fádny a minimálne o dve čísla väčší outfit jej totiž vôbec nesedel.
Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Rok 2009 nebol najšťastnejší ani pre ďalšiu štyridsiatničku, Renée Zellweger. Tá doňho vstupovala s pozostatkami tukových vankúšikov jej kultovej postavy Bridget Jones a v pochmúrnej róbe predviedla vypuklé bruško. Postupne sa však svojim fanúšikom začala doslova strácať pred očami a od leta na verejnosti už len vyrážala dych vyziabnutou figúrou v minišatách.
Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Módni experti počas minulých dvanástich mesiacov nemálo kritizovali aj zástupkyňu mladších ročníkov, americkú speváčku Jessicu Simpson (29). Tá šokovala hneď v januári, keď sa na jeden zo svojich koncertov vyzbrojila priliehavými džínsami s vysokým pásom, ktorý ešte zvýraznila hrubým opaskom. Takáto kombinácia odhalila skutočné rozmery jej rastúceho zadočku, čo nikto nepovažoval za šťastnú voľbu. Jessica počas roka chudla a priberala ako na hojdačke, no nikdy svoje outfity neprispôsobovala vlastným proporciám. V decembri medzi smotánku dokonca vyrazila nablýskaná ako diskoguľa v obtiahnutých šatách, v ktorých jej prsia vyzerali, akoby ich vlastnila pornohviezda!
Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Stabilné miesto medzi doobliekanými celebritami si udržala popová diva Madonna (51). Či má vyraziť na párty alebo medzi chudobné deti, nikdy s ničím neladí a odvšadiaľ jej niečo vykúka. Jej tohtoročný zlatý klinec sa niesol v znamení cyklistických rukavíc spolu s minišatami a bláznivý kus látky vo vlasoch, pripomínajúci zajačie uši.
Strašiaky do maku: Tieto
Zobraziť galériu (18)
Škandalóznu príchuť módy pravidelne medzi celebrity prináša speváčka Lady Gaga (23), ktorá sa v tejto oblasti neštíti naozaj ničoho. V duchu hesla "čím bláznivejšie, tým trendovejšie" neprestáva prekvapovať a zakaždým príde s niečím úplne novým. A hoci sa jej outfity väčšinou stretávajú s prekvapenými výrazmi, existuje hŕstka návrhárov, pre ktorých je zdrojom inšpirácie. Akokoľvek neuveriteľne to znie, extravagantná blondínka si za svoj štýl už čoskoro prevezme zvláštne ocenenie!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu