Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tehotná Gisele Bündchen: V siedmom mesiaci ovešaná taškami!

Tehotná Gisele Bündchen Zobraziť galériu (15)
Tehotná Gisele Bündchen

NEW YORK - Nie je z cukru! Alebo kašle na svoje zdravie v chúlostivom období? Modelka Gisele Bündchen (29) sa počas prvého tehotenstva práve nešetrí - prehliadkové mólo a vysoké opätky síce odložila, no v uliciach veľkomesta má plné ruky tašiek a venuje sa nebezpečným záľubám!

Brazílska krásavica s manželom-futbalistom túžobne očakáva narodenie prvého prírastku do rodiny už približne sedem mesiacov. Hoci jej tehotenské bruško veľkosťou naznačuje termín blížiaceho sa pôrodu, Gisele na prechádzke v New Yorku opäť poriadne prekvapila. Neuveriteľne štíhla a v trendovom oblečení dala svojej kondičke naozaj zabrať. Okrem potomka pod srdcom si totiž vo veľkej taške niesla aj štvornohého miláčika s výbavou a jej ruky zamestnávala tiež papierová taška a väčšia kabelka.

Známa modelka sa nielenže nenechá obskakovať, no kvôli prebiehajúcemu tehotenstvu nezvoľnila tempo ani v realizovaní svojich obľúbených činností. Len nedávno totiž začala navštevovať letecký kurz na helikoptére a údajne jej to vôbec nejde najhoršie. "Je jednou z našich najlepších študentov. V lietaní na helikoptére je fantastická - je veľmi pokojná, profesionálna a poslúcha," prezradil magazínu People Keith Douglass, ktorý stojí na čele spoločnosti poskytujúcej spomínaný kurz. Dúfajme, že sa Giseline bábätko nebude pýtať na svet počas najbližších lekcií. Pôrod vo vzduchu by totiž nemusel patriť medzi vítané adrenalínové dobrodružstvá.

Tehotná Gisele Bündchen: V
Zobraziť galériu (15)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu