Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Škandál! Anglická princezná si užíva s nahými tanečnicami a trpaslíkmi!

Princezná Beatrice Zobraziť galériu (7)
Princezná Beatrice

LONDÝN – Po svojej mame Fergie toho zdedila naozaj dosť! Okrem ryšavých vlasov sa princezná Beatrice môže pochváliť aj zmyslom pre neviazanú zábavu! V londýnskom klube zabávala v prítomnosti nahých tanečníc, hltačov ohňa a trpaslíkov. Nuž, tomu sa hovorí párty!

Spoločnosť mladej princeznej robil jej priateľ Dave Clarke, bývalá/súčasná priateľka princa Harryho Chelsy Davy a ďalší priatelia. Ich návšteva v klube Chinawhite bola viac ako prekvapujúca. Modrá krv totiž rozhodne nepatrí k jeho stálemu osadenstvu, práve naopak. Je skôr obľúbeným miestom futbalistov, prsnatých modeliek a turistov. Princezná so svojou suitou sa tu však cítila ako doma a večer si skvele užila.

Milovníkov módnych trendov upozorňujeme na jej veľmi originálny outfit pripomínajúci kostým Santa Klausa. Škoda len, že Vianoce sú tu až o dva mesiace. Alebo ide o novú módnu vychytávku, alebo Beatrice zdedila po mame ešte jednu vec – odstrašujúci vkus. Treba však zároveň povedať, že samotná jej postava nie je najhoršia. Princezná totiž ešte minulý rok bola viac ako len trochu bucľatá. Začiatkom tohto roka však na sebe zapracovala a schudnutú postavičku sa jej zatiaľ darí udržať. Len tak ďalej, Beatrice!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu