Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyzývavá Judínyová: Nový imidž a kratučké minišaty!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Každý deň je zo mňa iná žena...! Textom známej skladby od speváčky Evy Mázikovej sa zrejme pred pár dňami riadila moderátorka Erika Judínyová (37). Topky.sk ju stretli v priebehu 24 hodín na dvoch spoločenských akciách - vždy inú!

Tvár markizáckej Smotánky si vyrazila vo štvrtok na žúr do Banskej Bystrice, v piatok pre zmenu zvoľnila tempo a objavila sa na módnej šou v našom hlavnom meste. Zatiaľ čo na párty dorazila v nohaviciach a tričku, na serióznejšiu spoločenskú akciu si obliekla kratučké šaty, ktoré odhaľovali jej nohy. Nebola to však jediná zmena v priebehu 24 hodín.

Ako vidno na záberoch, Erika má aj iný typ účesu. Cestičku vo vlasoch nemala vyčesanú na stred, ako u nej býva zvykom, ale na bok. „Tesne pred prehliadkou som sa veľmi ponáhľala a nestihla som sa príliš dobre upraviť. Než začala šou, poprosila som vizážistu, aby ma učesal a lepšie nalíčil,“ prezradila nám Judínyová, ktorej robila na akcii spoločnosť osemnásťročná neter Zuzana. „Prišla do Bratislavy študovať právo. Večer mala voľno, tak som ju zobrala so sebou,“ prezradila topkám moderátorka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu