Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Bernasovská a Mravec: Tento drobček sa konečne vypýtal na svet!

Rodičia Bernasovská a Mravec s Eliškou. Zobraziť galériu (3)
Rodičia Bernasovská a Mravec s Eliškou. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Majú ďalší prírastok! Moderátorka Petra Bernasovská (38) a jej partner Ľudovít Jakubove alias Mravec (44) sa po druhýkrát tešia zo spoločného bábätka. Ako sme včera prví informovali, po sedemročnej dcérke Johanke sa im v nedeľu ráno narodila vytúžená Eliška. Šťastní rodičia svoj poklad ukázali aj topkám!

Moderátorka Petra Bernasovská mala posledné dni poriadne hektické. Jej druhý potomok nie a nie prísť na svet. Brunetka mala totiž rodiť 3. októbra.  Nestalo sa tak a pár dní po termíne sme zisťovali, ako je na tom s bábätkom. „No, zatiaľ ešte čakáme. Vyzerá to tak, že rodiť budem v pondelok alebo utorok,“ tvrdila nám vtedy Bernasovská. Hoci sa malá Eliška narodila až o týždeň neskôr - presnejšie v nedeľu o pol siedmej ráno, predsa len svoju maminu aspoň trochu prekvapila.

Malá slečna je poriadne veľká. Po narodení vážila vyše štyroch kíl a merala 52 cm. Topky.sk sa pár hodín po pôrode skontaktovali aj s čerstvou dvojnásobnou mamičkou. „Ešte mám v sebe lieky. Na rukách som malú zatiaľ nemala,“ povedala nám unaveným hlasom Petra Bernasovská, ktorá rodila cisárskym rezom. Obe dievčatá sú v poriadku. Už sa na ne okrem otca teší aj sedemročná dcérka Johanka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu