Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tajomstvo Bernasovskej partnera Mravca: Mal dve naraz!

Ľudovít Mravec Jakubove a Petra Bernasovská Zobraziť galériu (3)
Ľudovít Mravec Jakubove a Petra Bernasovská

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Moderátor Ľudovít Mravec Jakubove (44) prezradil v estévečkarskej relácii Chodili sme spolu zaujímavé detaily týkajúce sa začiatku vzťahu so súčasnou partnerkou Petrou Bernasovskou (38).

V talkšou Petra Marcina moderátor Ľudovít Jakubove povedal, že keď sa začal pred niekoľkými rokmi stretávať s Petrou Bernasovskou, ešte stále bol ženatý. „Moje manželstvo bolo v stave vŕzgavom, ale ja som mal pocit, že ho aj tak treba zachrániť,“ povedal počas nakrúcania relácie.

Ako ďalej podotkol, aj to bol dôvod, prečo sa so svojou kolegyňou z rádia niekoľkokrát rozišiel a opäť dal dokopy. S Petrou sa stretávali výlučne potajomky. Dlhodobo sa však tento stav nedal udržať v tajnosti. Po piatich rokoch skrývania sa rozhodol urobiť radikálne riešenie.

„Videl som, že moje manželstvo nie je možné zachrániť. Rozviedli sme sa. A Petra si na základe toho povedala, že si nezoberie nejakého fešáka, ale bude žiť s opicou,“ povedal so smiechom pre odľahčenie Mravec. Viac zaujímavostí z jeho súkromného života s Bernasovskou sa dozviete dnes večer v talkšou Chodili sme spolu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu