Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Smrť speváka z Boyzone: Polícia hľadá záhadného Bulhara z apartmánu!

Stephen Gately a Andy Cowles Zobraziť galériu (4)
Stephen Gately a Andy Cowles (Zdroj: isifa)

PALMA DE MALLORCA - Okolo smrti speváka skupiny Boyzone, Stephena Gatelyho (†33), sa vynára množstvo nejasností. Aj napriek tomu, že bol takmer abstinent, sa upil k smrti a zadusil vlastnými zvratkami. Čo ak je ale za jeho smrťou niečo viac ako len nešťastná náhoda spojená s prehnaným požitím alkoholu?

Stephen Gately zomrel 10. októbra na dovolenke na Malorke. Presná príčina smrti zatiaľ nie je známa. Vie sa len, že noc pred smrťou strávil spolu so svojím partnerom v gay klube Tam sa zoznámili s Giorgom Dochevom (25), mužom bulharského pôvodu. Údajne si ho partnerská dvojica po žúrovaní v klube zavolala aj k sebe do apartmánu, kde spolu strávili ďalšie horúce chvíle v alkoholickom opojení.

Stephenov život bol viac než komplikovaný. Od priznania, že je gay, sa ocitol v začarovanom kruhu depresií, koncertov a množstva tabletiek. Často zostával sám na hotelovej izbe a utápal sa v žiali. Až na nátlak svojich blízkych sa rozhodol liečiť. Od tohto rozhodnutia svitla v jeho živote nádej. Pozbieral všetku silu a začal hrať v divadlách a muzikáloch. A najmä, spoznal svojho životného partnera Andyho Cowlesa, ktorého si v roku 2006 vzal za muža.

Jeho náhla smrť na dovolenke je preto viac než záhadná. Prišla v tom šťastnejšom období života. Bol obklopený láskou a úspechom. Prečo teda toľko pil, keď nebol na alkohol zvyknutý? Prečo na neho jeho životný partner nedal dostatočný pozor? Kto bol záhadný muž, s ktorým manželský pár v noci odišiel do spoločného apartmánu a kde sa teraz nachádza?

Apartmánový komplex, v ktorom sa našlo Gatelyho telo


Smrť speváka z Boyzone:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Možnosť, že išlo o vraždu, zatiaľ polícia nekomentuje a k prípadu priveľa informácií neposkytuje. Mnohé indície ale nasvedčujú tomu, že Gatelyho smrť nemusela byť vôbec nešťastnou náhodou. Viac svetla by do celého prípadu mala priniesť až nariadená súdna pitva a nájdenie a svedectvo tajomného Bulhara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu