Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ozzy Osbourne vydesený na smrť: Jeho HIV test bol pozitívny!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (7)
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V ordinácii lekára si prešiel peklom! Hudobník Ozzy Osbourne (60) sa po rokoch užívania nadmerného množstva alkoholu a drog nechal otestovať, či sa nenakazil smrteľným vírusom HIV. Výsledok sa však vrátil ako tá najhoršia nočná mora - bol pozitívny!

Zdesenie, strach zo smrti a obrovské výčitky. Tým všetkým si prešiel rocker skupiny Black Sabath, ktorý sa kvôli častému užívaniu omamných látok nechal otestovať na zákerné ochorenie imunitného systému. O skúsenosť s trpkou príchuťou sa podelil s čitateľmi magazínu Glamour v nedávnom rozhovore: "Šiel som k doktorovi, aby mi urobil test na AIDS. Povedal mi, že je pozitívny. Bol to jeden z najhorších dní v mojom živote."

Ozzymu sa v tej chvíli údajne premietli v hlave najrozličnejšie situácie, v ktorých sa utápal v alkohole a holdoval drogám. Okamžite sa objednal na opakovanie testu, pričom celé dni zotrvával v neistote. Vďaka divokému životnému štýlu a neviazanej zábave sa jeho imunitný systém zosypal a ovplyvnil tak výsledky prvého testu. Opakovaná skúška nakoniec potvrdila, že šesťdesiatnik sa nebezpečným vírusom nenakazil.

O opakovaných skúškach by hudobná hviezda mohla rozprávať aj v prípade zložitého procesu získania vodičského preukazu. Ozzy totiž roky chodil do autoškoly s fľašou vodky vo vrecku a svoj veľký sen šoférovať osobné auto si plnil až na staré kolená. Skúšobnou jazdou sa mu podarilo prejsť na 19. pokus, a preto všetkým cestným pirátom odkazuje: "Po prvýkrát v živote môžem legálne jazdiť - takže sa majte na pozore!"



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu