Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Lady GaGa vyrazí na turné bez Kanyeho Westa

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Speváčka Lady GaGa sa na severoamerické turné Fame Kills vydá aj bez rapera Kanyeho Westa, ktorý ju mal pôvodne sprevádzať. "Bolo to obojstranné rozhodnutie a dobrá správa je, že o niekoľko týždňov sa začína moja séria koncertov," uviedla GaGa.

Stále teda platí, že šnúra odštartuje 10. novembra vo Phoenixe a bude trvať do januára. Podľa jej choreografky, Lori Ann Gibons, však stoja za neuskutočneným spoločným turné nezhody medzi interpretmi, ktorí majú o šou rozdielne predstavy.

Okrem toho, v médiách ešte stále doznieva škandál Westa z udeľovania MTV Video Music Awards. Ponížil totiž mladú country speváčku Taylor Swift, keď necitlivo zasiahol do jej ďakovnej reči pri preberaní ceny v kategórii Najlepší videoklip interpretky. West totiž po jej prvej vete vyskočil na pódium a prerušil ju so slovami: "Taylor, veľmi sa s tebou teším, ale musím ťa zastaviť, pretože najlepšie video všetkých čias má Beyoncé." Šokovaná Swift svoju reč nedokončila a odišla z pódia. Publikum ju však aj tak ocenilo potleskom a Westa vypískalo. Neskôr jej priestor na dokončenie reči poskytla práve Beyoncé po svojom víťazstve v kategórii Najlepší videoklip roka. Svetoznámy hudobník sa za svoj trapas, ktorý rozhorčil i amerického prezidenta Baracka Obamu, už stihol niekoľko ráz ospravedlniť. Napriek tomu však stratil tisíce fanúšikov a jeho konanie odsúdilo mnoho svetoznámych hudobníkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu