Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Šipošová má novú lásku: Zbalila tohto podnikateľa!

Šipošovej priateľ Boris (vľavo) a Lucia sa nechceli fotografovať.
Šipošovej priateľ Boris (vľavo) a Lucia sa nechceli fotografovať.

BRATISLAVA - Zadaná! Herečka Lucia Šipošová (29), ktorú poznáme najmä z jojkárskeho Paneláku a najnovšie aj markizáckeho Rádia, sa nedávno objavila v spoločnosti po boku neznámeho muža. Topky.sk zistili, že je to jej nový priateľ.

Niekdajšia múza českého režiséra Filipa Renča Lucia Šipošová, u ktorej hrozilo, že sa natrvalo usadí v Amerike, nakoniec zrejme zostane predsa len na Slovensku. Za veľkou mlákou síce strávila tri a pol roka, no momentálne je jedným z dôvodov pre zotrvanie v našej krajine novovznikajúci vzťah. Ako si jej okolie všimlo, je šťastná a zamilovaná.

Môže za to muž, v ktorého sprievode prišla na nedávnu spoločenskú akciu. Topky.sk sa totiž dozvedeli, že ide o jej nového milenca. „Je to bohatý podnikateľ. Má reklamnú spoločnosť. Volá sa Boris,“ prezradil nám človek blízky dvojici. Ako sa však zdá, párik nechce svoj vzťah príliš medializovať. V momente, keď sa pri nich objaví objektív fotografa, obaja sa od seba odťahujú. Stalo sa tak aj na spomínanej akcii, kedy sa jeden od druhého držali čo najďalej.  

Topky.sk sa preto sympatickej herečky spýtali, či pán, s ktorým prišla, je naozaj jej nový priateľ. „Neviem, čo vtáci štebotali, ale nech si štebocú,“ zahmlievala Šipošová. My sme sa nedali odbiť a zisťovali sme, či je šťastne zadaná. Herečka len s úsmevom dodala: „Áno, som šťastná.“ Nepriamo nám tak potvrdila, že má novú známosť.

Sledujte TOPKY TV: Lucia Šipošová o jej novej láske.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu