Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fotenie Miss Franekovej: V zákulisí sexi, pred objektívom zahalená!

Barbora Franeková. Zobraziť galériu (15)
Barbora Franeková.

BRATISLAVA – Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (20) má za sebou už takmer polovicu kraľovania. V týchto dňoch už fotila aj reklamnú kampaň na nový ročník voľby kráľovnej krásy. Topky.sk boli pri tom!

Barbora Franeková je Miss, ktorá bola asi najviac kritizovaná – najčastejšie za široké boky. Tie ukázala aj pri štvrtkovom fotení, kedy si obliekla rifľovú minisukňu. No v zákulisí sa pohľady sústredili na inú časť Barborinho tela. Misska mala totiž gombíky na blúzke rozopnuté tak, akoby chcela ukázať, že aj ona je sexi baba.

Pred objektívom Jakuba Klima sa to však zmenilo. Barbora bola zrazu takmer ako mníška – gombíky si zapla až ku krku. Topky.sk sa snažili zistiť, či to bol zámer fotenia. Na otázku, či bude na promo materiáloch ku kastingom nasledujúceho ročníka Miss Slovensko len Barborina tvár alebo aj niečo viac z jej postavy, sme však priamu odpoveď nedostali. „Toto chceme zatiaľ ponechať zahalené rúškom tajomstva,“ povedal nám Martin Šesták, PR manažér produkčného domu Forza, ktorý súťaž ženskej krásy organizuje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu