Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahá Podzámska s Vágnerovou: Lesbické hrátky v sprche!

Elena Podzámska a Hana Vágnerová Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska a Hana Vágnerová

BRATISLAVA – Odvážne! Slovenské herečky Elena Podzámska (37) a Hana Vágnerová (28) neváhali zhodiť šaty. Svoje nahé telá vystavili na obdiv vo včerajšom dieli jojkárskeho seriálu Odsúdené.

Dámy sa odhalili v scéne, v ktorej dostala postava Grófky (Elena Podzámska) chuť na novú väzenkyňu Barbi (Hana Vágnerová). Ostrieľaná trestankyňa si na mladé mäsko robila už od prvého momentu, ako prišla za múry nápravného zariadenia. Prvú naskytnutú príležitosť v sprchách ihneď využila. Barbi musela staršej odsúdenej umyť chrbát. Toto zoznámenie viedlo až k tomu, že na konci včerajšej časti tvorcovia naznačili spoločný lesbický sex oboch seriálových postáv.

V súvislosti so vzniknutými zábermi sme sa Eleny Podzámskej spýtali, ako sa jej pikantné scény nakrúcali. „Všetky sme sa hanbili, i keď sme sa tvárili, že nám to neprekáža. Špekulovali sme ako sa otočiť, čo ukázať. Nakoniec to režisér celkom dobre urobil,“ priblížila nám svoje pocity Podzámska. Ako ďalej podotkla, keby prišla ponuka na odvážnejšie zábery, dlho by nad ňou musela premýšľať. „To by som musela zvážiť. Ak by to malo opodstatnenie a nebolo by to len také samoúčelové, tak áno. Ale vyzliecť sa len tak, aby som bola vyzlečená, to nie. Keby mi zaručili, že to bude pekné, estetické, tak vtedy by som s tým nemala problém,“ nezavrhla možnosť nakrútenia odvážnejších scén.

 

VIDEO: Pikantné scény herečiek Podzámskej a Vágnerovej v sprche.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu