Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Kelly Brook v bikinách: Medzi tieto veľké prsia by strčil hlavu každý muž!

Kelly Brook Zobraziť galériu (7)
Kelly Brook

LOS ANGELES - Britská herečka a modelka, ktorá sa vo svete šoubiznisu presadila vďaka svojim prirodzeným ženským tvarom, si do bujného výstrihu len tak niekoho nepustí. Pozrite, ako si Kelly Brook (29) ustrážila kypré prsia v bikinách - zablúdila medzi ne len jej ruka a ešte... frajerova hlava!

Pre hereckú hviezdu by sa toto leto sotva mohlo uberať lepším smerom. Kelly si plnými dúškami užíva voľné chvíle s priateľom Dannym Ciprianim, ktoré sa nesú v znamení romantiky a vášnivých nocí v luxusných dovolenkových destináciách. Dvojica sa len pred pár týždňami vrátila z južného Francúzska a už zo seba nedokáže spustiť ruky pri bazéne v Los Angeles.

Obdarená krásavica predvádzala dokonalé krivky uprostred týždňa v oranžových bikinách. Nezabudla pri tom na ochranu pred ostrým kalifornským slnkom a svoju pýchu si poriadne natrela opaľovacím krémom. To však nenechalo chladným milenca Dannyho - v okamihu, keď k nemu vliezla do vody, ju nežne objal a doslova si privoňal k jej prsiam.

Nežnosti a zaľúbené gestá, ktorými sa párik neskôr častoval aj na ležadlách, sú jasným dôkazom toho, že v ich vzťahu je všetko v najlepšom poriadku. Ako Kelly nedávno prezradila, práve takýmto spôsobom si vlastne o osem rokov mladšieho miláčika dokáže udržať. V posteli je z nej vraj hotová sexuálna divoška.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu