Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Prejedla sa Kirstie Alley k smrti?! Vypasenej herečke zostávajú len 4 roky života!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (5)
Kirstie Alley

LOS ANGELES - Záchvaty pažravosti a prísne diéty dotvárali každodennú rutinu Kirstie Alley (58) odjakživa. Ako sa však zdá, šialené hmotnostné výkyvy jej poriadne ukrojili zo života - hollywoodsku hviezdu zabíja smrteľná choroba, kvôli ktorej sa nemusí dožiť staroby!

Šokujúce informácie priniesol na svojich stránkach americký bulvárny plátok National Enquirer. Ten sa odvolal na expertov s diplomami z medicíny, ktorí po preskúmaní minulosti Kirstie Alley v oblasti zdravia predpovedali herečke len 4 roky života. Takáto nepríjemná správa je však údajne iba výsledkom jej dlhoročného tápania v bludnom kruhu pažravých orgií a hladoviek s následným jo-jo efektom.

Viac než 110-kilovú hviezdu pred možnými komplikáciami varoval odborník na ľudské správanie z Miami Beach, Patrick Wanis: "Hrá so svojím životom ruskú ruletu. Pripočítal som stresové faktory a pokiaľ ich dostatočne nevyváži, Kirstie sa môže dožiť len 62 rokov."
Ako ďalej vysvetlil, desivý scenár je záverom návodu na určenie dĺžky života, ktorý sám vyvinul pod príznačným názvom Kalkulačka života a smrti.

Obézna blondínka odvážny článok považuje za potupnú urážku, ktorá navyše ohrozila život jej 85-ročného otca. Správa o blížiacej sa dcérinej smrti v spomínanom týždenníku jeho zdraviu, pochopiteľne, veľmi neprospela. Kirstie voči dotyčnej redaktorke vykopala vojnovú sekeru prostredníctvom odkazov v spoločenskej sieti Twitter, v ktorých uviedla jej meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu a odporúčanie, aby si pre istotu kryla chrbát.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu