Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tina na krste ukázala bradavky a... Skončila úplne mokrá!

Speváčka Tina na svojom krste Zobraziť galériu (7)
Speváčka Tina na svojom krste

BRATISLAVA – Speváčka Martina „Tina“ Csillaghová (25) konečne pokrstila svoj album Veci sa menia. A bolo to naozaj zaujímavé! Tina mala super sexi oblečenie a po polnoci už chodila medzi hosťami úplne mokrá.

Mladá speváčka sa pri špeciálnych príležitostiach mení z teplákovej Martiny na nehorázne sexi Tinu. Inak tomu nebolo ani na jej poslednom krste, ktorý prebehol na prelome soboty a nedele. Lososové minišaty z nej urobili poriadnu zvodkyňu. A to, že Tina nemala podprsenku, prezrádzali nielen chýbajúce ramienka, ale aj črtajúce sa bradavky.

Ďalším prekvapením bol aj akt samotného krstu. Tinin album pri ňom totiž nikto nevidel! Krstný otec Patrik Vrbvovský alias Rytmus minerálkou polial samotnú speváčku. Prečo? „Lebo veci sa menia a možno sa už nebudú krstiť albumy, ale interpreti,“ povedala nám s úsmevom Tina.

Rytmus, samozrejme, zaželal čokoládovej interprétke všetko najlepšie do budúcnosti, čo ona ale úplne prepočula. „Ja som sa snažila nešmyknúť na tej vode, takže mi ušli jeho slová,“ priznala Tina. Snáď sa jej aj napriek tomu bude dariť aj v budúcnosti.

 

Sledujte TopkyTV: Rozhovor s Tinou po jej mokrom krste.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu