Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Módne (s)hity z „nevernej“ premiéry: Nvotová úplne mimo, Kmotríková vyletnená!

Módne (s)hity Zobraziť galériu (8)
Módne (s)hity

BRATISLAVA – Prípad nevernej Kláry prilákal do seneckého amfiteátra aj známe osobnosti. Stylista Andrej Kusalik si posvietil na to, čo si na minulotýždňovú premiéru obliekli. Väčšina z hostí svojim outfitom reagovala na teplé počasie. Úplne dokonale to vystihla moderátorka Adriana Kmotríková. Zato herečka Dorota Nvotová, ktorá v snímke účinkuje, prišla oblečená ako na stanovačku.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Moderátor Miroslav Šmahel a playmate Soňa Mihaličková

Mladí, krásni a športovo naladení. Páči sa mi to. Martin stavil na čiernu klasiku, ktorá necháva vyniknúť jeho vypracované telo. Jednofarebnosť „rozbil“ béžovými teniskami. Tie ladia s nohavicami jeho partnerky, ktorá ich tiež doplnila čiernou a nechala vyniknúť svoje dokonalé krivky. Musím vyzdvihnúť aj krásny make-up a vlasy.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Moderátorka Adriana Kmotríková

Dokonalé! Krásne, sexi a chic. Adriana pôsobí veľmi luxusne. Šaty, doplnky, topánky a kabelka sú naozaj hriešne. Šaty majú krásny letný strih a veľmi peknú potlač. Páči sa mi vkusné zvolenie šperkov. Nie je to ani málo, ani veľa. Pani Kmotríková odhadla zlatú strednú cestu.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Herečka a modelka Pavlína Němcová

Tu je cítiť to, že dlho žila v cudzine. Pôsobí ako víla, ktorá  je úplne jednoduchá v nevýraznej farbe a zároveň dokonalo nádherná. Šaty sú jednoduché, doplnené krásnymi sandálikmi, luxusnou kabelkou a veľmi trendy pánskymi hodinkami. Páči sa mi to celé. Odporučil by som síce viac doplnkov, napríklad nejaké zlaté dlhé retiazky by to krásne oživili, ale to je len detail. Čo ma dostalo najviac, je lak na prstoch nôh.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Moderátorka Lucia Barmošová

Pekný prísny look. Páči sa mi tento štýl. Len to mohla trošku viac „vychytať“. Zladenie je dokonalé, až nudné – určite by som nabudúce odporučil čisto bielu košeľu alebo zvoliť inú farbu a rozhodne bez vzoru. Zásada, že kabelka a topánky musia byť rovnakej farby, už dávno neplatí. Nabudúce by som odporučil napríklad červený lakovaný opasok s červenou kabelkou a čierne lakované lodičky. Ale nie je to žiadna tragédia.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Herečka Dorota Nvotová

Dorota ma svojský štýl a chápem, že módu nerieši, takže to vezmem inak. Určite je tento outfit veľmi pohodlný, zladenie je perfektné. Hnedá a tyrkysová sú spolu krásne. Strihovo je to úplne scestné – polokošieľka, kapsáče a turistické sandále nie sú práve vhodný outfit na premiéru a párty. Skôr na stanovačku. Ale ako som spomenul, Dorota módu evidentne nerieši, tak ako ani úpravu vlasov a make-up.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Moderátorka Aneta Parišková

Klasicky v poriadku, ale opäť veľká nuda a sterilita. Blúzka jej svojím strihom podľa mňa ubližuje. Farebnosť je fajn, ale nepáči sa mi potlač. Tieto rifle strihu capri sú už trošku out a topánky tiež nie sú podľa môjho gusta, ale zas dokonale zladené. Čo musím vychváliť do nebies, je Anetin úžasný make-up a krásne upravené vlasy.

Módne (s)hity z „nevernej“
Zobraziť galériu (8)

Herečka Mirka Partlová

Krásne! Nádherná výšivka na blúzke je výborne skombinovaná s legínsami. Nie je to nič prevratné, ale tento outfit potvrdzuje, že menej je niekedy viac a v jednoduchosti je krása. Páči sa mi nahé líčenie a to, že má okuliare – veľmi jej pristanú. Náušnice sú výborne zvolené, krásne vynikla jej šija. A čo ma baví najviac, je ten krásny úsmev.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu