Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jojkár Bevelagua: Svoje telo ukázal kvôli Belohorcovej!

Václav Bevelagua Zobraziť galériu (4)
Václav Bevelagua (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Redaktor Črepín s hviezdičkou Václav Bevelagua (28) je vskutku všestranný. Okrem práce v televízii okúsil aj porno priemysel a skúsenosti má aj s modelingom. A práve v tejto oblasti mu pomohla preraziť niekdajšia televízna hviezda Zuzana Belohorcová (33)!

Čo spája Václava Bevelaguu a Zuzanu Belohorcovú? Dva roky spolu študovali na vysokej škole v Nitre. A priateľstvo z čias, keby boli spolužiakmi, pretavili do spoločného biznisu! Keď totiž bývalá markizáčka rozbiehala so svojím frajerom Vlastom Hájekom v Prahe pobočku francúzskeho módneho domu, na pomoc si prizvali aj Vaša.

„Predstavil som sa na pomyselnom prehliadkovom móle,“ spomína na deň otvorenia butiku luxusnej značky Bevelagua. „S modelingom teda mám svoje skúsenosti,“ priznal ďalej. Horúcemu favoritovi na získanie titulu Muž roka 2009 tento fakt pred časom nahral do karát. Podarilo sa mu totiž očariť dcéru českej herečky Veroniky Žilkovej - Agátu Hanychovú.

Česká Paris Hilton mu ponúkla flek vo svojej agentúre Agata models. A obaja sa teraz snažia naplniť odvážny cieľ – stať sa špičkou vo svete modelingu. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa to kontroverznej dvojici podarí zrealizovať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu