Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Jackov závet odhalil ďalšie detaily: Prekvapenie o opatrovníctve detí!

Michael Jackson Zobraziť galériu (7)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Sedem rokov starý testament Michaela Jacksona doručili v stredu na losangeleský súd. Na verejnosť sa tak dostali ďalšie detaily zo závetu popovej hviezdy. Podľa poslednej vôle má isť celý majetok do rodinnej nadácie Michael Jackson Family Trust

O Jacksonove tri deti sa má podľa závetu starať jeho 79-ročná matka Katherine Jackson, ktorú ako dočasnú opatrovateľku určil súd v pondelok 29. júna. Ak by sa o Jacksonove deti nemohla postarať ona, má ju nahradiť speváčka Diana Ross, spevákova dlhoročná priateľka. Príjemcami dávok z fondu sú Jacksonove deti a matka. Je možné, že časť peňazí pôjde na charitu. Podľa súdneho odhadu má spevákov majetok hodnotu viac ako 500 miliónov dolárov (354,7 milióna eur).

Katherine Jackson okrem toho v stredu získala dočasnú kontrolu nad ďalšími predmetmi z ranču Neverland až do ďalšieho pojednávania súdu, ktoré sa bude konať v pondelok 6. júla. Už v pondelok jej sudca udelil kontrolu nad časťou spevákovho majetku. Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu