Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zvrhlé chúťky zosnulého Carradinea: Počas sexu sa zahrával so životom!

David Carradine Zobraziť galériu (6)
David Carradine

BANGKOK - Napriek vyššiemu veku nebol David Carradine (†72) v sexuálnej oblasti žiadnym puritánom. Dôkazom je nielen jeho nehybné telo nájdené v hotelovej izbe, ale aj spoveď exmanželiek - podľa nich kvôli sexuálnemu uspokojeniu neváhal riskovať holý život!

Počas vyšetrovania smrti hviezdy seriálu Kung Fu sa v thajských novinách objavila šokujúca fotografia, ktorá pravdepodobne unikla z rúk samotnej polície. Záber totiž zachytáva mŕtveho Davida s povrazom okolo krku, zápästí a genitálií, pričom na hlave má ženskú parochňu a dokonca sieťované pančuchy. Na posteli je navyše pohodená červená dámska bielizeň, ktorá spolu s erotickou fotografiou na stene dotvára atmosféru dejiska pikantnej zábavy.

O sexuálnom apetíte vitálneho herca porozprávala americkému televíznemu reportérovi jeho tretia manželka Gail Jensen. Podľa nej David zbožňoval rolu otroka, no počas ich manželstva sa o priškrtenie samého seba kvôli zvýšenému potešeniu zo sexu údajne nepokúsil: "David bol poriadne čudný. Mal rád, keď bol zviazaný a dokázal sa zviazať aj sám. Celé dní trávil plánovaním najrôznejších scenárov a nakupoval pomôcky."

O niečo obšírnejšie sa o Carradineových praktikách rozhovorila jeho štvrtá manželka Marina Anderson, ktorá dohady o možnej exmanželovej vražde odmietla. Hoci hercova rodina sa domnieva, že za jeho smrť môže istá kung fu sekta z podsvetia, Marina je presvedčená, že iba doplatil na svoju zvrhlosť. Podľa nej sa totiž veľmi často zúčastňoval na nebezpečných a zvrátených sexuálnych hrách, pri ktorých mohol veľmi ľahko prísť o život. Ktovie, či mala na mysli len autoerotickú metódu na zosilnenie vyvrcholenia, alebo je za jej slovami aj niečo viac...

Pozostalí po Carradineovi stále pátrajú po vrahovi a do vyšetrovania už stihli zapojiť aj americkú FBI. Thajskí vyšetrovatelia síce tvrdia, že nemajú čo skrývať, no americkým kolegom povolili účasť na prípade len v role pozorovateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu