Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nepekne žilnatá: Czoborovej Let’s Dance na kráse nepridalo!

Zora Czoborová. Zobraziť galériu (10)
Zora Czoborová.

BRATISLAVA – Každé pravidlo má svoje výnimky! Všetky celebritné tanečnice sa od prvej série Let’s Dance po vypadnutí zo šou mohli pýšiť svojou vytancovanou krásou. Pri Zore Czoborovej (42) to však, bohužiaľ, neplatí.

Športom ku kráse?! Nie vždy je to tak. Bývalej fitneske Zore Czoborovej bolo často vyčítané, že pôsobí príliš svalnato, ba dokonca až chlapsky. Zora sa však ani po ukončení aktívnej kariéry denného pohybu nevzdala, keďže trénuje klientky vo svojom fitnescentre. No svoje telo potrápila aj v tanečnej súťaži Let’s Dance.

A tých pár kilogramov, čo išlo pri tanci dole, sa veru nepekne prejavilo. Zore na rukách i na nohách ešte viac vystúpili žily. A namiesto žensky vytrénovanej tanečnice vyzerá ako kulturistka. O pozitívnom dojme, aký po súťaži vytvárali Zuzana Fialová či Andrea Verešová, sa v prípade bývalej fitnesky, žiaľ, nedá hovoriť.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu