Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Habera: Ten ale zošedivel! Napriek tomu stále sexi!

Paľo Habera Zobraziť galériu (10)
Paľo Habera (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Ach, tie šediny! Roky sa jednoducho zastaviť nedajú! Spevák a známy porotca SuperStar Paľo Habera (46) je našťastie ten typ muža, ktorý si z toho ťažkú hlavu nerobí. Dokonca aj napriek šedivým vlasom, vyzerá neustále sexi!

Spevák a aj trojnásobný otec Paľo Habera v poslednom čase prechádza rôznymi zmenami. Populárneho porotcu sme pred pár dňami stretli na tlačovej konferencii k pripravovanej medzinárodnej speváckej šou Česko Slovenská Superstar a pôsobil inak ako zvyčajne. Topky.sk si všimli, že Habera akosi zostarol. Okrem vrások sa zmenili aj jeho vlasy, presnejšie ofina, v ktorej sa začali ligotať sivé vlasy.

Keďže začiatkom apríla sa mu narodil syn Paul Henry a Habera so svojou partnerkou Danielou Peštovou vychováva aj spoločnú dcéru Ellu a Danielinho syna Yannicka, dalo by sa predpokladať, že práve deti dávajú otcovi tak zabrať. Ale omnoho pravdepodobnejšie bude zrejme iné vysvetlenie – jednoducho sa na ňom začal odrážať „zub času“. No napriek tomu musíme podotknúť, že sivé vlasy mu naozaj pristanú a stále je veľký fešák. Habera zrejme ani nie je ten typ muža, ktorý už pri spozorovaní jedného šedivého vlasu vystrája a chce sa ho rýchlo zbaviť – či už odstrihnutím alebo farbou. Jednoducho sa s tým zmieri.

Kto vie, možno ale počas speváckej šou zošedivie ešte viac, keď si opäť vypočuje niekoľko zaručených „talentov“.

 

Spomíname: To bola kedysi ofinka :)



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu