Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Rolins vracia úder Bartošovej: Ivetka, toto si od teba nenechám!

Iveta Bartošová vs. Dara Rolins
Iveta Bartošová vs. Dara Rolins

BRATISLAVA – Vojnou slov to neskončí?! Prominentná tanečníčka z Let's Dance, Iveta Bartošová (43), vytiahla pred pár dňami na verejnosť pikantnú príhodu z minulosti, ktorá sa týka Dary Rolins (36). A to slovenskú pop divu poriadne naštvalo.

Čo o mne vieš? Možno aj to sa opýta Dara Rolins svojej kolegyne z brandže, Ivety Bartošovej, ktorá jej to pred pár dňami veru natrela. Cítila totiž potrebu porozprávať verejnosti o dávnych časoch, keď ešte zdieľala spoločnú domácnosť so záletníkom Ladislavom Štaidlom (64).

Bartošová ho vraj raz pristihla, ako vychádza z izby, kde spala sama Darinka Rolincová. A k tomu ešte pod zákonom. To okamžite vyvolalo špekulácie, že by medzi sebou mohli niečo mať. Spýtali sme sa preto Dary, čo si o týchto tvrdeniach myslí. „Nepamätám sa, že by sme v dobe, keď som bola neplnoletá, ako Ivetka zdôrazňuje, žili všetci v spoločnom byte,“ zaspomínala si a pokračovala ďalej s nadhľadom: „Pravdou je, že necítim žiadnu potrebu sa k tomuto sci-fi príbehu vyjadrovať.“

Ako sa zdá, Rolins sa pobavila aj na ďalších Ivetiných vyjadreniach. Trsajúca Češka sa totiž okrem spomínaného príbehu s Ladislavom Štaidlom priznala, že až s Jiřím Pomejem prvý krát zažila sex so všetkým, čo k tomu patrí. „Úprimne sa radujem so zvyškom národa, že Ivetka prežíva s Jirkom svoj prvý orgazmus,“ uzavrela s riadne uštipačným podtónom Dara. Ako sa hovorí – za pravdu sa každý bije. Bude teda veľmi zaujímavé sledovať, či si plavovlásky nakoniec predsa len neskočia do vlasov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu