Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Playmate Mináriková: Smútok! Zo stehien pomaranč!

Janka Mináriková Zobraziť galériu (8)
Janka Mináriková

BRATISLAVA – Aj to dobré sa môže zmeniť na zlé! Doslova na vlastnej koži sa o tom môže presvedčiť aj playmate Janka Mináriková (27). Túžbu po dokonalom tele jej začína kaziť celulitída!

Janku Minárikovú už zrejme dlhší čas trápi zápal bunkového tkaniva. Náznaky takzvanej pomarančovej pokožky na jej stehnách sa podarilo spozorovať aj nám.

„Slečna Mináriková má prvý stupeň celulitídy,“ zhodnotila odborným okom dermatologička Adriana Tomeková. „Nie je to nič neobvyklé ani neestetické, pokiaľ je to len ľahký stupeň,“ povedala nám k tomuto problému ďalej.

Mináriková však hlavu v smútku mať nemusí. „Všetkým ženám, ktoré majú problém s celulitídou, odporúčam s ňou bojovať hneď v začiatočnom štádiu. Účinnou zbraňou je endermológia, ktorú možno absolvovať aj v našom zariadení,“ poradila Tomeková.

Či Jana po tejto uznávanej metóde siahne, sa dozvieme pri jej ďalších výjazdoch do spoločnosti. Pozitívnou správou pre ňu však je, že takýmto riešením by sa nemusela báť o to, že by mohla o status sexi tela nebodaj prísť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu