Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Belohorcovej vyzliekací maratón: Zhodí šaty a ide na vec!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (16)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA – Zuza, vyzleč sa! Takýto sme mali titulok nášho februárového článku, ktorý sa týkal bývalej učiteľky sexu. Tá sa totiž vtedy vyjadrila, že sa už nenechá fotiť nahá. Ako sa však zdá, Zuzana Belohorcová (33) našu radu predsa len poslúchla. Aspoň z časti. Za posledné tri mesiace sme ju totiž mohli vidieť trikrát v iných dráždivých pózach. Presvedčte sa sami!

Belohorcovej vyzliekací maratón: Zhodí
Zobraziť galériu (16)
Marec: Blondínka sa stala tvárou katalógu pre motorkárov. A fotila sa takmer nahá! Na niektorých fotografiách má na sebe len motorkárske topánky či rukavice. Nahé prsia si zakrývala len rukami. „Beriem to ako prácu. Tie zábery nie sú až také odhalené,“ povedala nám k tomu Belohorcová.
Belohorcovej vyzliekací maratón: Zhodí
Zobraziť galériu (16)
Apríl: Zuzana sa vyzliekla ako redaktorka TopStar magazínu na podporu relácie Nahá si krásna. Spolu s ďalšími kolegyňami pózovala úplne nahá, krytá len kamerou, káblami a inou televíznou technikou. Keď sme Zuzanu oslovili v súvislosti s týmto fotením, odpovedala pomerne humorne. „Bola som absolútne vo svojej koži. Bežne takto chodím každý víkend a bežne sa takto fotím každý týždeň,“ povedala s nadhľadom.
Belohorcovej vyzliekací maratón: Zhodí
Zobraziť galériu (16)
Máj: Tentoraz išlo o naozaj dobrú vec. Zuzana sa totiž vyzliekla pre charitu. Jedna z jej fotografií bola zväčšená, zarámovaná a dražila sa na charitatívnej aukcii. Zuzana nafotila rôzne zábery, aby bolo z čoho vyberať. A tak sme ju mohli vidieť ako sexi kapitánku, zvodkyňu v čiernej čipke, ale aj ako šelmu v leopardích plavkách. „Príjemne a sviežo som sa cítila ako námorníčka,“ zhodnotila toto fotenie Belohorcová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu